FPS logo FPS logo

Finnpolar Senior Club
Pohjois-Suomi


Sisältö

ID-lippuohje

Tämä ohje on viitteellinen eikä sen päivityksestä ole takuuta. Tiedot saattavat olla vanhentuneita eikä niiden oikeellisuudesta oteta vastuuta. Varmista tiedot ID-lipputoimistolta.

 

ID00-kiintöliput ja Vyöhykeliput ostetaan ja listataan MyIDTravel itsepalvelulla toimivan sovelluksen avulla. Palvelu löytyy nettiosoitteesta: https://www.finnair.fi/myidtravel
Jokaiselle Finnairilaiselle ja eläkeläiselle on postitettu marraskuussa 2008 ohjevihko, josta löytyvät kirjautumisohjeet. Jos et ole ohjetta saanut tai et pääse järjestelmään, pyydä ID-lipputoimistolta apua!

Ystäväliput on tarkoitettu mukana seuraaville matkakumppaneille. Tarkempia tietoja ID-toimistosta. Ystävälippujen osto ja listaus tehdään vuodesta 2014 alkaen myIDTravelissa samaan tapaan kuin ID00- ja vyöhykeliput.

ID-Charge Cardin käyttö on lopetettu, eli liput on nykyisin maksettava tavallisella luottokortilla.

1.2.2012 tulleet uudet Finnairin ID-listausohjeet löytyvät tästä. Ohjeet eivät enää ole aivan ajan tasalla, mutta uudempia ohjeita ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ongelmatapauksissa ota yhteys ID-toimistoon.

Yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia ongelmiin UKK-sivulta (Usein Kysytyt Kysymykset)
 
Järjestelmästä siis ostetaan kaikki Finnairin ID-liput. Myös useiden muiden yhtiöiden liput voi ostaa ja listata siellä. ID00R1-liput poistuivat käytöstä 1.2.2012.
Itsepalvelujärjestelmä hyväksyy kaikki kaupalliset luottokortit (kuten Visa, American Express jne.)

Puhelintilauksia ei valitettavasti normaalisti oteta vastaan. Toki monesti, etenkin eläkeläisten kohdalla, on tässä joustettu, jos henkilöllä ei ole sähköpostiosoitetta.

ID-toimiston puhelinnumero on +358 9 818 8877 (arkisin klo 10-11). Lipputilauksen voi lähettää myös normaalilla postilla osoitteella:
ID/7
PL15
01053 FINNAIR.
 
Aikaisemmin listauksen saattoi tehdä itse FlyZedin avulla, nykyisin sieltä löytyy ohjeita eri yhtiöiden listaussäännöistä. FlyZediin ei tarvitse enää kirjautua.
Finnairin ja muiden myIDTravelia käyttävien yhtiöiden lennoille listauksia ei siellä enää voi tehdä.
 
Ohjeet olen laatinut ID-lipputoimiston päällikön, Minna Pekkalan ja tuoteasiantuntijan, Outi Nurmelan ystävällisesti antamien tietojen perusteella, josta heille kiitokset.

Ohjeet laati Heikki Halleen (heikki.halleen@me.com).


© ATK-palvelu Heikki HalleenMade on a MacValid XHTML 1.0!